Bostadsrätt

Välle broar

Anna Koskulls gata 3K

2 RoK

42 m²

1 600 000 kr

Stilren tvårummare med ustikt mot sjön! Inglasad balkong på 13,7 m²

Välkommen till Brf Trummens Strand 2 och en modern bostad med en inglasad balkong på 13.7 m² och sjön Trummen utanför dörren. Här bor du i en karaktärsfull byggnad och en lägenhet som erbjuder 42 fräscha kvadratmeter med en praktisk planlösning samt en ljus och luftig känsla. Trevlig utemiljö med parkområde, strandpromenad och lekplats samt all service på promenadavstånd. Garageplats 59 tillhör bostaden med en obligatorisk avgift om 800 kr/månaden. Går att hyra ut.

Snabbfakta

Adress Anna Koskulls gata 3K
Område Välle broar
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 + kök
Våning 5 av 5
Boarea 42 m² (föreningens information)
Avgift 3140 kr/mån Inkl. värme, förråd, sophantering
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 600 000 kr
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

2

Boarea

42 m²

Planlösning

Här välkomnas du till ett boende där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på allra bästa sätt. Här kan du njuta av en charmig, mysig och rymlig inglasad balkong med trätrall, lättmöblerade ytor och plats för soffhörna och större bord med stolar.

Lägenheten erbjuder dig sociala ytor och bra samspel mellan kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Köket är från Ballingslöv och vitvaror från Bosch. Badrummet har en härlig golvvärme och är utrustat med kommod, wc, dusch, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har ett flertalet garderober som ger bra med förvaringsutrymmen för sina kläder bland annat. Ljusa väggar och ljusinsläpp från balkong och innergård. Vardagsrummet är rymligt och ger bra med ljusinsläpp från öster och ger dig utgång till den inglasade balkongen med vy mot innergården och fri sikt mot sjön Trummen.

Bostadstyp

Flerbostadshus

Byggår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

59 Kwh/m² och år

Föreningens namn

BRF Trummens Strand 2

Allmänt

Trummens strand 2 ingår i en större samfällighet som består av totalt sex hus i massivträ med utsikt mot sjön. Boende har tillgång till en egen plats (800 kr/mån) i parkeringsgaraget samt till en gemensamhetsanläggning med övernattningsrum och en festlokal med intilliggande lounge.

Stadskvarteret som uppförs vid Trummens strand är utformat för att ta vara på det fina läget vid sjön och sjöparken, Geologen. Synliga massivträ-detaljer och cederträ sätter en estetisk prägel och påminner om att huset är byggt av det bästa ekologiska material som finns.

På plan 1 i parkeringsgaraget finns förråd, parkeringsplats, cykelförråd och barnvagnsförråd mm.

Husen är byggda kring en upplyft gemensam gård med uteplatser, lek- och samlingsytor. En generös trappa leder från gården ner till sjöparken och promenadstråken. På några få minuter tar man sig sedan vidare in till Växjö centrum med shopping, restauranger och nattliv.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs. Föreningen tar ut en avgift i samband med överlåtelsen (2,5% prisbasbelopp), avgiften ska täcka föreningens administration av överlåtelsen. Avgiften betalas av köparen, enligt föreningens stadgar.

Driftkostnad

Övrigt: 6 000 kr/år

Summa: 6 000 kr/år

Övrigt

– Prel driftskostnad tillkommer med 350 kr/mån , avseende vatten, varmvatten och hushållsel. Debiteras via månadsavgiften och stäms av kvartalsvis.
– Fiberanslutning via Wexnet. Fast kostnad 150kr/mån , samt kostnad till vald leveratör. Ett flertal nätverksuttag finns i lägenheten
– En parkeringsplats i parkeringsgarage mot en kostnad på 800kr/mån. Obligatorisk. Går att hyra ut om man ej vill nyttja.
– Lägenhetsförråd och cykelförvaring finns i byggnadens markplan.
– Byte av filter FTX 500 kr /år

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 3 (Teleborg-Centrum-Samarkand Södra) linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Välle Broar ligger vid sjön Trummens strand inte långt från Campus och med närhet till Växjösjön. Runt sjöarna löper populära motionsspår och vid Trummen finns ståtliga byggnader som Italienska Palatset och Teleborgs Slott. Teleborg är Växjös största stadsdel med drygt 11 000 invånare. Den välplanerade stadsdelen med gott om cykelvägar och gångtunnlar växte fram under 1970-talet och har fortsatt att expandera. Linnéuniversitetet är ett av Sveriges stora universitet och de många studenterna bidrar till att ge stadsdelen en ungdomlig och levande prägel. Det är mycket goda bussförbindeler till Centrum som ligger på cykelavstånd från Välle Broar.

Närservice

Närmaste dagligvarubutik är Ica Kvantum, Willys, Konsum ligger också på bekvämt avstånd. I Teleborg Centrum och dess närområde finns köpcentrum, Teleborgshallen, Teleborgs kyrka, vårdcentral och TC som är en 7-9 skola. Furutåskolan är belägen i norra delen av Teleborg, Ljungfälleskolan ligger i södra delen av Teleborg båda skolorna är F-6 skola. Torpaskolan ligger i västra delen av Teleborg och är F-2 skola.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge