Bostadsrätt

Bredvik

Kapplandsvägen 9

5 RoK

108 m²

2 550 000 kr

NYTT PRIS! Fristående bostadsrättshus i Bredvik med egen parkeringsplats!

NYTT PRIS!

Modernt hus i två plan med mycket plats. Bostaden är välplanerad och på övervåningen kan du själv enkelt ändra utformningen om du önskar att ha fyra sovrum eller tre sovrum och ett gemensamt allrum. Huset omges av en grön trädgård och på både bak- och framsida finns uteplatser. Intill huset finns även en egen parkeringsplats som gör vardagen enklare.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Snabbfakta

Adress Kapplandsvägen 9
Område Bredvik
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 5 +
Våning 1+2 av 2
Boarea 108 m² (föreningens information)
Avgift 5748 kr/mån Inkl. Förråd, parkeringsplatser
Pris 2 550 000 kr
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Visning

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

5

Boarea

108 m²

Planlösning

Välkommen till Bredvik och detta moderna fristående hus i bostadsrättsform. Bostaden är fördelad i två plan med fönster i norr och söderläge, så man får bra med ljusinsläpp till bostaden. På nedre plan har du kök, tvättstuga, badrum och ett rymligt vardagsrum på cirka 26 m². Från vardagsrummet kommer du ut till trädäcket som sedan ansluter vidare till den gräsytorna. Från trädgården når du även till det tillhörande förrådet. Vid entrén till framsidan har plats för två bilar som underlättar vardagsbestyren. Övreplan ger dig tre sovrum som är belägna i både norr och söderläge. Du har även ett badrum med badkar, samt ett allrum som enkelt går att göra om till ytterligare ett sovrum för den som önskar.
Materialval man gjort i byggnaden är 1-stav ek golv, kök från HTH med släta luckor i gråa nyanser. Vitvaror i rostfritt utförande från Electrolux. Helkaklade badrum på bägge våningsplanen.

Bostadstyp

2-plans hus i bostadsrättsform

Byggår

2020

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Uteplats

trädäck på baksidan i anslutning till trädgården

Föreningens namn

Bostadsrättsföreningen Äppellunden i Växjö

Allmänt

Driftkostnad

Uppvärmning: 11 354 kr/år

El: 7 731 kr/år

Vatten och avlopp: 3 132 kr/år

Summa: 22 217 kr/år

Övrigt

-Trädäck på baksidan, rymliga trädgårdsytor
-kallförråd i anslutning från trädgården
-Vattenförbrukning med individuell avläsning
-Vattenutkastare för trädgårdsbevattning
-Golvvärme på bottenvåning
-Vattenburna radiatorer på övervåning
-Separat sophantering vid respektive bostad
-Fjärrvärme med vattenburen golvvärme.

Kommunikation

Bredvik trafikeras av stadstrafik linje 4 (Centrum-Öjaby) samt Länstrafikens regionala linjer 114, 123 och 144.

Allmänt

Bredvik är Växjös nyaste bostadsområde och ligger vid Norra Bergundasjöns västra strand, strax intill Räppe och Bergsnäs. Området växer fram med ny bebyggelse i form av bostadsrätter och villor. Här finns en helt ny skola och en fotbollsplan. Naturen kring Bergundasjöarna inbjuder till ett aktivt friluftsliv med motion, fiske och båtturer. Från småbåtshamen i Räppe kan man ta sig ut i Helgasjön. På Räppevallen bedriver Räppe Goif fotbollsverksamhet. I Bergsnäs ligger en välkänd vedeldad bastu med anor.

Närservice

I Bredvik finns Växjös största grundskola F-9, Pär Lagerqvist skola, med stor idrottshall och en unik utemiljö. I närheten finns även tandläkarmottagning. De stora handelsområdena Grand Samarkand, I 11 och Arenastaden, med alla former av service och upplevelser, ligger också mycket nära. I Bergsnäs finns en bensinstation med jourbutik.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge