Snart
till salu

Bostadsrätt

Välle broar

Anna Koskulls gata 3F

3 RoK

74 m²

1 990 000 kr

Modern 3:a med inglasad balkong och garageplats

Välkommen till Brf Trummens Strand och en ny, modern bostad med två balkonger (varav en inglasad och den andra en fransk balkong) och sjön Trummen utanför dörren. Här bor du i en karaktärsfull byggnad och en lägenhet som erbjuder 74 fräscha kvadratmeter med spännande planlösning samt en ljus och luftig känsla. Bilen ställer du tryggt i bottenplan och tar sedan enkelt hissen direkt upp till lägenheten. Trevlig utemiljö med parkområde, strandpromenad och lekplats samt all service på promenadavstånd.

Kontakta mäklare för mer information.

Snabbfakta

Adress Anna Koskulls gata 3F
Område Välle broar
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 +
Våning 2 av 4
Boarea 74 m² (föreningens information)
Avgift 5632 kr/mån Inkl. Värme & förråd . Exkl el, vatten, bredband och parkering.
Pris 1 990 000 kr
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

3

Boarea

74 m²

Planlösning

Här välkomnas du till ett boende där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på allra bästa sätt. Här kan du njuta av en charmig, mysig och rymlig inglasad balkong med trätrall, lättmöblerade ytor och plats för soffhörna och större bord med stolar.

Lägenheten erbjuder dig sociala ytor och bra samspel mellan kök och vardagsrum. Köket är från Ballingslöv och vitvaror från Bosch. Badrummet har en härlig golvvärme och är utrustat med kommod, wc, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. I köket har man även gjort exklusivt tillval av stenskiva. Ena sovrummet har ett flertalet garderober som ger bra med förvaringsutrymmen för sina kläder bland annat. Ljusa väggar och ljusinsläpp från balkong och innergård. Det andra sovrummet är beläget i ett norrläge som gör det till ett svalare rum. Vardagsrummet är rymligt och ger bra med ljusinsläpp från söder och ger dig utgång till den inglasade balkongen med vy mot innergården. På balkongen har du ett väldigt bra solläge större delen av dagen för soldyrkaren.

Till lägenheten så har man en egen garageplats som det finns möjlighet att hyra ut om man inte vill nyttja den själv.

Bostadstyp

Flerbostadshus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

85 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Trummens Strand

Allmänt

Föreningen består utav 51 lägenheter fördelade i tre byggnader vid sjökvarteret Trummens Strand. Lägenheterna stod klara för inflyttning i november 2018. Till lägenheten hör en garageplats. Kostnad 800 kr/mån. Cykelgarage finns i entréplan. Föreningens boende har tillgång till en gemensamhetslokal med övernattningsrum, festlokal med kök, bar och lounge. Lokalerna delas med Trummens Strand 2 och 3.
Föreningens hemsida heter: https://www.trummensstrand.se/

Driftkostnad

Övrigt: 9 204 kr/år

Summa: 9 204 kr/år

Övrigt

– Prel driftskostnad tillkommer med 617 kr/mån avseende kallvatten, varmvatten och hushållsel. Debiteras via månadsavgiften och stäms av kvartalsvis.
– Fiberanslutning via Wexnet. Fast kostnad 150kr/mån samt kostnad till vald leveratör. Ett flertal nätverksuttag finns i lägenheten
– TV och internet via fiber tillkommer och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
– Samtliga lägenheter med en lägenhetsyta om minst 50 kvm har en parkeringsplats i parkeringsgarage mot en kostnad på 800kr/mån.
– Lägenhetsförråd och cykelförvaring finns i byggnadens markplan.
– Byte av filter FTX 500 kr /år

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 3 (Teleborg-Centrum-Samarkand Södra) linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Välle Broar ligger vid sjön Trummens strand inte långt från Campus och med närhet till Växjösjön. Runt sjöarna löper populära motionsspår och vid Trummen finns ståtliga byggnader som Italienska Palatset och Teleborgs Slott. Teleborg är Växjös största stadsdel med drygt 11 000 invånare. Den välplanerade stadsdelen med gott om cykelvägar och gångtunnlar växte fram under 1970-talet och har fortsatt att expandera. Linnéuniversitetet är ett av Sveriges stora universitet och de många studenterna bidrar till att ge stadsdelen en ungdomlig och levande prägel. Det är mycket goda bussförbindeler till Centrum som ligger på cykelavstånd från Välle Broar.

Närservice

Närmaste dagligvarubutik är Willys, Netto ligger också på bekvämt avstånd. I Teleborg Centrum och dess närområde finns köpcentrum, Teleborgshallen, Teleborgs kyrka, vårdcentral och TC som är en 7-9 skola. Furutåskolan är belägen i norra delen av Teleborg, Ljungfälleskolan ligger i södra delen av Teleborg båda skolorna är F-6 skola. Torpaskolan ligger i västra delen av Teleborg och är F-2 skola. Det finns flertalet gym i närheten 4 st exakt, ICA butik, 2 st apotek samt några matställen. Busshållplatserna är nära till bostaden som förenklar vardagsbestyren.

Övrigt

Läge