Bostadsrätt

Teleborg

Axel Ohlssons Gata 17E

1 RoK

31 m²

1 045 000 kr

1:a med låg avgift och hög standard i ett härligt område!

Välkommen till ditt nya hem! En pärla till bostadsrätt som erbjuder en kombination av komfort, praktiskt boende och närhet till det pulserande campuslivet! Denna bostadsrätt om 31 kvadratmeter är optimalt utformad för att skapa en trivsam atmosfär. Perfekt för dig som söker det lilla extra med låg avgift och en smart planlösning. Du erbjuds inte bara ett bra läge utan också en låg månadsavgift, vilket gör det till ett kostnadseffektivt och ekonomiskt val för den smarta köparen. Ge dig själv privilegiet att bo i denna välplanerade och moderna bostadsrätt och upplev den perfekta balansen mellan studier, arbete och fritid i din nya bostad på Telestad!

Snabbfakta

Adress Axel Ohlssons Gata 17E
Område Teleborg
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 1 + kök
Våning 2 av 2
Boarea 31 m² (föreningens information)
Avgift 2105 kr/mån inkl. värme, vatten och sophantering
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 045 000 kr
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Tommie Lagerkvist

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0706750264

Tommie Lagerkvist
Antal rum

1

Boarea

31 m²

Planlösning

Hall – Ljus och fräsch med hatthylla och städskåp.

Kök – Vitt IKEA-kök med slät fasad, infällda handtag på lådor och pushfunktion på skåpsluckor. Vita plattor som stänkskydd och bänkskivan är ljusgrå laminat. Kökets maskinella utrustning består av en
induktionshäll, ugn och fläkt. Kyl/frys är ett vitt kombiskåp från Electrolux.

Duschrum/toalett – Ljust och fräscht duschrum med grå våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på väggarna. Duschhörna med duschdraperi och intillhängande handdukstork. Tvätt och torktumlare (kombimaskin) från Electrolux. Stort belyst spegelskåp och en kommod med 2 lådor för förvaring. Spotlights i taket.

Vardagsrum – Härligt ljusinsläpp från fönster i syd/östligt riktning och möjlighet att njuta av morgonsolen från den franska balkongen. 2-dörrars garderob i vardagsrummet.

Klädkammare/förråd – Kan användas som ett mindre kontorsutrymme eller förvaringsrum.

Golv – Hall, kök och vardagsrum har ett ljust 3-stavs ekparkettgolv.
Färg på väggar – Alla väggar är vitmålade.

Bostadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2021

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

61 Kwh/m² och år

Uteplats

Lägenheten har en fransk balkong

Föreningens namn

BRF BoKlok Pysslingen

Allmänt

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i föreningen, vi hjälper till med medlemsansökan i samband med kontraktsskrivningen. Föreningen tar ut en avgift i samband med överlåtelsen (2,5% prisbasbelopp), avgiften ska täcka föreningens administration av överlåtelsen. Avgiften betalas av köparen, enligt föreningens stadgar.

Driftkostnad

El: 1 728 kr/år

Summa: 2 928 kr/år

Övrigt

Tillhörande lägenhetsförråd finns i separat byggnad.
Via månadsavin debiteras ett schablonbelopp på 144 kr/mån för hushållsström. Faktiskt förbrukning regleras av föreningen.
Internet och tv ansluts via fiber (Wexnet). 180 kr/mån. Tilläggstjänst tillkommer.

Kommunikation

Teleborg trafikeras av Stadstrafikens turtätaste linje 1, 3, 5 och 7.

Allmänt

Den välplanerade stadsdelen Teleborg, med gott om gångtunnlar och cykelvägar, bebyggdes under 70-talet och har växt ut till Växjös största de senaste åren. Teleborg omges av tre sjöar. Södra Bergundasjön erbjuder att aktivt båt- och friluftsliv. Runt Trummen och Växjösjön löper populära gång- och cykelvägar. På Teleborg ligger Linnéuniversitetet med sitt Campus. Intill finns magnifika Teleborgs Slott med sin park.

Närservice

På Teleborg finns stormarknaden Willys, ICA Kvantum och Blomsterlandet samt ett gym. På Sportfältet bedriver Växjö BK ungdomsfotboll och i Teleborgshallen utövas olika idrotter. Tennisplaner finns både utomhus och i SödraClimate Arena. I centrum finns kyrka, Lidl, pizzeria, vårdcentral och apotek. Skolor på stadsdelen är Högstadieskolan Teleborgs Centrum och F-6-skolorna Furutåskolan, Ljungfälleskolan och Torparskolan. Bussförbindelserna är mycket goda

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2024).

Läge