Snart
till salu

Bostadsrätt

Räppe

Örsledsvägen 20A

4 RoK

84 m²

2 090 000 kr

Elegant, modernt och välkomnande!

Välkommen till en inbjudande marklägenhet från 2022 med nykänslan omsorgsfullt bevarad. Bostaden är belägen på markplan med fönster i tre väderstreck, skyddad västeraltan, härliga gräsytor och ytterligare två altanytor. En perfekt bostad för dig som älskar utomhuslivet under sommarhalvåret. Närområdet erbjuder fina naturupplevelser, med bl a Räppegölen och härliga vandringsstigar. Fristående förrådsbyggnad och en egen p-plats med laddbox.

Snabbfakta

Adress Örsledsvägen 20A
Område Räppe
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 1 av 2
Boarea 84 m² (föreningens information)
Avgift 7528 kr/mån Inkl värme, kallvatten, p-plats, bostadsrättstillägg samt fast avgift Wexnet
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 090 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

4

Boarea

84 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning;
– Hall med ljust klinkergolv, vita väggar och klädhängare. Fönster över ytterdörren ger ett bra ljusinflöde.
– Sovrum 1 med parkettgolv, väggar i beige kulör samt en garderob
– Sovrum 2 med parkettgolv, vita väggar och dubbel garderob. Ett ljust och härligt rum med fönster i två väderstreck.
– Duschrum/tvätt med uppvärmt ljust klinkergolv och helkaklade vita väggar. Vit tvättställskommod, toalett samt dusch med dörrar i klarglas. Infällda spotlights i tak. Bakgrundsbelyst väggspegel. Tvättmaskin och torktumlare.
– Vardagsrum med parkettgolv, vita väggar och stora fönsterytor mot uteplatsen. Matplats med stilren akustikvägg.
– Kök från Ballingslöv med varmgrå luckor, vitt väggkakel och bänkskivor i ljus laminat. Infällda spotlights under överskåp. Rostfria vitvaror; kyl, frys, ugn, mikrovågsugn och fläkt. Induktionshäll. Parkettgolv, vita väggar och utgång till altan och trädgård.
– Sovrum 3 med parkettgolv, väggar i beige kulör samt fyra garderober.

Bostadstyp

Marklägenhet

Byggår

2022

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

75 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf Snöflingan

Allmänt

I Brf Snöflingan finns 32 bostadsrätter fördelat på sex huskroppar. Den totala boarea är 2 335 m². GBJ färdigställde husen 2022.
Lägenheterna är fördelade på 28 st. 3 rum och kök om 71,4 m² och 4 st. 4 rum och kök om 84 m².
Föreningen har två städdagar per år, en på hösten och en på våren. Under sommaren har medlemmar turats om att klippa gräset tillsammans med robotgräsklipparen.
Individuell varmvattenmätning kvartalsvis. Medlemmar kan själva logga in och se sin förbrukning.
Laddstolpar via app som gör det möjligt för medlemmaratt ladda med timpris på sin egen parkering eller gästparkeringen.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i föreningen, vi hjälper till med medlemsansökan i samband med kontraktsskrivningen. Föreningen tar ut en avgift i samband med överlåtelsen (2,5% prisbasbelopp), avgiften ska täcka föreningens administration av överlåtelsen. Avgiften betalas av köparen, enligt föreningens stadgar.

Driftkostnad

El: 5 400 kr/år

Summa: 5 400 kr/år

Övrigt

– Bredband via Wexnet. Den fasta avgiften om 180 kr ingår, innehållstjänster tillkommer.
– Laddstolpe vid p-platsen, kostnad 200 kr/mån samt förbrukad el.
– Flertalet gästparkeringar finns.

Kommunikation

Räppe trafikeras av stadstrafik linje 4 (Centrum-Öjaby) samt Länstrafikens regionala linjer 114, 123 och 144.

Allmänt

Räppe är en stadsdel i utkanten av Växjö, förr en stationsort utmed järnvägen mellan Växjö och Alvesta. Via Räppe Kanal, som är en populär småbåtshamn, kan du ta dig ut till Helgasjön. Räppe ligger alldeles intill Bergkvaraområdet med odlingsmarker, vattendrag och gamla kulturmiljöer. Kvälleberg är ett annat omtyckt skogs- och strövområde med en utmanande motionsslinga och välskött elljusspår. Räppe IF har omfattande verksamhet med ungdoms- och seniorfotboll på Räppevallen. Vid Bergsnäs intill Räppe finns en vedeldad bastu som lockar bastubadare från hela stan. Räppe är sjönära och några av Helgasjöns bästa badplatser ligger nära.

Närservice

På nya stadsdelen Bredvik finns Växjös största grundskola F-9, Pär Lagerqvist skola, med stor idrottshall och en unik utemiljö. De stora handelsområdena Grand Samarkand, I 11 och Arenastaden ligger mycket nära. I Öjaby finns konditori och pizzeria.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdesdagen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Mäklare Bergstrand AB erhåller en administrationsersättning om 600 kronor för varje annons som publiceras på Hemnet. Mäklarföretag kan välja att samarbeta med Hemnet i marknadsföringssyfte och förmedling av Hemnets tilläggsprodukter där mäklare förväntas ge råd och rekommendationer till bostadssäljaren om vilken eller vilka av Hemnets produkter som passar bäst utifrån tex marknadsförhållanden och kundens situation. För detta arbete utgår en provision på de produkter som bostadssäljaren köper av Hemnet. Nivån på provision beräknas kvartalsvis och kan variera mellan 0 och 30% beroende på andel annonser där bostadssäljaren har valt ett uppgraderat annonspaket på sin mäklares rekommendation.

Läge