personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Väster

Storgatan 82 D

3 RoK

65 m²

2 690 000 kr

3:a i ICON med fantastisk balkong om 20 m²


Unik 3:a högst upp i Norra tornet på nionde våningen. Högklassig bostad med spektakulär utsikt från balkong om 20 m². Häftig boendemiljö med närhet till mästarklassig idrott och Växjö centrum. Innergård med utomhuspool samt tillgång till gym och inomhuspool. Juridisk person får köpa. Möjligt med andrahandsuthyrning.

Snabbfakta

Adress Storgatan 82 D
Område Väster
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 3 + Kök
Våning 9 av 9
Boarea 65 m² (föreningens information)
Avgift 4492 kr/mån inkl. värme och fast avgift wexnet. Kostnad för vatten, hushållsel samt tjänster för data, tv och telefoni tillkommer. Obligatorisk serviceavgift 683 kr/mån.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 2 690 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Antal rum

3

Boarea

65 m²

Planlösning

Välkommen till ICON och en av få lägenheter med balkong. Exklusivt boende med hotellkänsla, här ges möjlighet till fullserviceboende med bl a städ och roomservice.
Rumsbeskrivning:
– Välkomnande entré och hall med enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Garderob samt städskåp
– Två ljusa sovrum med enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Stort fönster och två garderober i vardera rummet.
– Elegant duschrum med uppvärmt klinkergolv och kaklade väggar. Badrumsinredning i form av vit kommod, stor infälld spegel, WC, dusch med välvd glasvägg, vägghängd badrumsskåp samt vita infällda spotlights. Plats för tvättpelare.
– Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Utgång till balkong. Genomgående enstavigt parkettgolv i vitmattlackad ek samt vitmålade väggar. Modernt kök från HTH med grå luckor, bänkskiva i laminat samt kakel som stänkskydd. Rostfria vitvaror i form av kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin.

Bostadstyp

Höghus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

76 Kwh/m² och år

Föreningens namn

Brf ICON Växjö 2

Allmänt

Brf ICON Växjö 2 består av 131 lägenheter fördelat på 2 trapphus. På entréplan finns café, reception och övrig service. Boende har tillgång till innegårdsterrassen på plan 2 samt solterrassen på plan 19 där skybar finns. Minst ett årskort per lägenhet ingår till gym, spa med bland annat inomhuspool och bastu. På fastigheten finns tvättstugor för de boende.
Husen är anslutna för elleverans och fjärrvärme från VEAB. Det är individuell mätning av hushållsel, kallvatten och varmvatten samt gemensam mätning av värme. Parkering samt garageplats via Aimo Park, telefon 0771-96 90 06. Fiber via Wexnet. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare.

Utfört underhåll:
2020 Låsbleck till tvättstugor och förråd
2020 Installation av kamera i soprum

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Övrigt

I månadsavgiften ingår värme och fast avgift till Wexnet, individuell mätning av vatten och hushållsel, beräknat till 379 kr/mån enligt ekonomisk plan, kostnad för data, tv och telefoni tillkommer.
Serviceavgift 683 kr/månad tillkommer och avser tillgång till gym, spa och pool, innergård samt takterrass. Tre träningskort ingår. Möjlighet att köpa till fullservice-tjänster via Lobbyn.

Tvättstuga finns på våningsplan 3,5,7 och 9.
Garage och p-plats via Aimo Park. Möjlighet att hyra garageplats under Vida Arena, Ca 880 kr/mån samt öppen p-plats 470kr/mån.

Kommunikation

Väster trafikeras av stadstrafiken (linje 2, 3, 4 och linje 6). Till centrum är det gångavstånd.

Allmänt

Väster är en grön stadsdel i centrala Växjö med äldre villabebyggelse och spännande arkitektur. Parker och grönområden ligger tätt mellan villakvarteren. I den lummiga Grönadalsparken, eller Korumpan som den kallas på Väster, får man en verklig lantkänsla. Korumpan är en hagmark med ekar och björkar och en rik ängsflora. Det gamla smalspåret, som gjorts om till cykelväg, leder långt utanför staden och skär genom stadsdelen. Nedanför mot Liedbergsgatan finns större hyreshusområden och bostadsrätter.

Närservice

Ulriksbergsskolan (F-6) ligger mitt på Väster och även Elin Wägnerskolan (6-9) är belägen på stadsdelen. Här finns gott om alternativ till närservice genom Dalbo centrum, Grand Samarkand, Växjö Centrum, Oxtorget, Västerport och Handelsplats I11. Växjös idrottscentrum Arenastaden ligger inom promenadavstånd.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid kontraktsskrivningen. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se under "Slutpriser". Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller 800kr +moms från Hemnet Service HNS AB.

Läge