Snart
till salu

Bostadsrätt

Bredvik

Adelas väg 14

5 RoK

105 m²

Bra läge i Bredvik!

Tillfälle att förvärva detta rymliga och praktiska boende på den expansiva stadsdelen Bredvik!
Här bor du nära till skolor, bussförbindelser, badplats, centrum och Samarkands handelsområde med bra och välplanerade vägar för att ta sig dit.

Bostaden är fördelat på två plan och med en stensatt uteplats på framsidan och baksidan med trädäck, gräsytor och ett tillhörande förråd. Baksidan avskärmas med häck som omger trädgården. Entréplanet har en hall, kök med plats för den större köksgruppen, badrum och ett spatiöst vardagsrum med direkt anslutning till trädäcket och trädgården. På det övre planet så har vi den privata ytan med tre sovrum som går att göra om till fyra om så önskas, ett kontor /allrum och ytterliggare ett badrum.

Ett komplett och välplanerat boende.

Vill du ha mer info så kontakta ansvarig mäklare!

//Alberto Johansson Alvarez

Snabbfakta

Adress Adelas väg 14
Område Bredvik
Upplåtelseform Kedjehus
Antal rum 5 +
Våning 1+2 av 2
Boarea 105 m² (föreningens information)
Avgift 5278 kr/mån inkl. Bostadsrättstillägg, preliminär vattenförbrukning (160kr månaden inräknat i avgiften)
Tillträde Enligt överenskommelse
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

5

Boarea

105 m²

Planlösning

Varmt välkommen till Bredvik och Adelas väg 14!

Ett praktiskt och mycket barnvänligt tvåplans bostadsrättsradhus. Bra storlek på trädäck och trädgård i ett söderläge. Eget Förråd på baksidan. Trevligt läge precis intill Pär Lagerkvistskolan med promenadavstånd till sjöar i närområdet med dess vackra natur!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
//Alberto Johansson Alvarez

Bostadstyp

Kedjehus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

75 Kwh/m² och år

Uteplats

En härlig trädgård på baksidan och även en platsatt uteplats på framsidan av bostaden.

Föreningens namn

BRF Solbacken i Växjö

Allmänt

Brf Solbacken består av 23 bostadsrättslägenheter om 5 rum och kök med en total bostadsyta om 2 415 m². Det finns 28 p-platser i anslutning till dem finns ladd stolpar för el-bilar.
Föreningen har solcellspaneler, ladd stolpar för elbilar i anslutning till parkeringsplatserna
Kollektivt bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften, bostadsrättshavaren tecknar och bekostar egen hemförsäkring.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i bostadsrättsföreningen, föreningens styrelse beslutar om medlemskap. Vi hjälper dig med ansökan i samband med att köpekontraktet skrivs.

Driftkostnad

Uppvärmning: 9 600 kr/år

El: 13 200 kr/år

Summa: 22 800 kr/år

Övrigt

-Brf Solbackens 23 lägenheter är fördelade på 6 st huskroppar. Samtliga hus har 2 våningar. På fastigheten finns ett separat förråd till respektive lägenhet.
Föreningen har även ett gemensamt miljöhus och ett sopskåp.
På fastigheten finns också cykelparkeringar under tak, pergola samt en liten lekplats.

-Föreningen har tillgång till 14 st parkeringsplatser i gemensam carport (500kr/månad) samt 16 st öppna parkeringsplatser (250kr/månad) varav 4 st handikappsplatser som är tänkta som gästparkeringar.

-Föreningen har även ett gemensamt miljöhus och ett sopskåp.
På fastigheten finns också cykelparkeringar under tak, pergola samt en liten lekplats.

-Styrelsen har beslutat att höja avgiften med 6% fr.o.m. den 1/1-2023. (inräknat i månadsavgiften)

Kommunikation

Bredvik trafikeras av stadstrafik linje 4 (Centrum-Öjaby) samt Länstrafikens regionala linjer 114, 123 och 144.

Allmänt

Bredvik är Växjös nyaste bostadsområde och ligger vid Norra Bergundasjöns västra strand, strax intill Räppe och Bergsnäs. Området växer fram med ny bebyggelse i form av bostadsrätter och villor. Här finns en helt ny skola och en fotbollsplan. Naturen kring Bergundasjöarna inbjuder till ett aktivt friluftsliv med motion, fiske och båtturer. Från småbåtshamen i Räppe kan man ta sig ut i Helgasjön. På Räppevallen bedriver Räppe Goif fotbollsverksamhet. I Bergsnäs ligger en välkänd vedeldad bastu med anor.

Närservice

I Bredvik finns Växjös största grundskola F-9, Pär Lagerqvist skola, med stor idrottshall och en unik utemiljö. I närheten finns även tandläkarmottagning. De stora handelsområdena Grand Samarkand, I 11 och Arenastaden, med alla former av service och upplevelser, ligger också mycket nära. I Bergsnäs finns en bensinstation med jourbutik.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillrädet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge