Snart
till salu

Bostadsrätt

Välle broar

Anna Koskulls gata 6B

2 RoK

46.4 m²

1 995 000 kr

Stilren tvårummare med balkong i söderläge!

Optimalt läge för dig som vill bo naturnära, nära universitet och vill ha tillgängligheten till all önskvärd service.
Bostaden är vackert belägen mellan sjöarna och ett stenkast från universitetsområdet och med korta vägar in till stan.

Här erbjuds en välplanerad tvåa på våning 4 med balkong i ett härligt söderläge. Bostaden genomsyras av trevliga materialval och med ett stilrent kök, samt ett modernt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Köket är i en öppen planlösning med vardagsrummet och du får ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna mot den södervända balkongen. Likaså med sovrummet i söderläge, här har du även inbyggda garderober.

Välkommen till ett nyproducerat boende med hög standard.

För mer info eller visning kontakta ansvarig mäklare
//Alberto Johansson Alvarez

Snabbfakta

Adress Anna Koskulls gata 6B
Område Välle broar
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 2 +
Våning 4 av 6
Boarea 46.4 m² (föreningens information)
Avgift 3010 kr/mån Inkl. värme och preliminär avläsning el & vatten (avläses mot faktiskt förbrukning var tredje månad)
Pris 1 995 000 kr
Dokument

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

2

Boarea

46.4 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning:

– Entré med grå klinker och vitmålade väggar, samt en garderob.
– Rymligt kök med gråa luckor, vitt kakel som stänkskydd samt svart laminatbänkskiva. Köket utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn- och mikro, induktionshäll samt diskmaskin. Ekparkettgolv vitmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster mot söder.
– Vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster i söder samt utgång till en rymlig balkong som vetter i söder riktning.
– Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Inbyggda garderober. Ljusinsläpp från fönster mot söder.
– Helkaklat badrum i grått och vitt. Inredning i form av duschhörna med dörrar och takdusch, vit/grå handfatskommod, spegel wc-stol samt uppvärmd handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Golvvärme

Bostadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2021

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Föreningens namn

Brf Agronomen 1

Allmänt

Brf Agronomen 1 med fint läge vid sjön Trummen natur- och samtidigt stadsnära.
I föreningen finns 64 lägenheter som var klara för inflyttning juni 2021. Lägenheterna är fördelade enligt följande, 27 st. 1 rum och kök, 11 st. 2 rum och kök, 19 st. 3 rum och kök och 7 st. 4 rum och kök, total boyta om 3 520 m².

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i föreningen, vi hjälper till med medlemsansökan i samband med kontraktsskrivningen. Föreningen tar ut en avgift i samband med överlåtelsen (2,5% prisbasbelopp), avgiften ska täcka föreningens administration av överlåtelsen. Avgiften betalas av köparen, enligt föreningens stadgar.

Övrigt

-Balkong i söderläge
-Högt upp
-Stilrena materialval
-Förråd i källaren
-Möjlighet till garageplats (separat kö) 700 kr/mån
-Fantastiska omgivningar
-Ett stenkast från sjöar & parker
-Optimala kommunikationer
-Modern fastighet
-Gedigna fönsterpartier
-Stilrent kök
-Lyxigt badrum

Kommunikation

Växjö Stadstrafik med linje 1 (Teleborg-Centrum-Hovshaga), linje 5 (Teleborg-Lugnadal-Centrum-Sandsbro) och linje 7 (Universitetet-Centrum-Östra Lugnet-Evedal). Bra bussförbindelser med täta bussturer.

Allmänt

Välle Broar ligger vid sjön Trummens strand inte långt från Campus och med närhet till Växjösjön. Runt sjöarna löper populära motionsspår och vid Trummen finns ståtliga byggnader som Italienska Palatset och Teleborgs Slott. Teleborg är Växjös största stadsdel med drygt 11 000 invånare. Den välplanerade stadsdelen med gott om cykelvägar och gångtunnlar växte fram under 1970-talet och har fortsatt att expandera. Linnéuniversitetet är ett av Sveriges stora universitet och de många studenterna bidrar till att ge stadsdelen en ungdomlig och levande prägel. Det är mycket goda bussförbindeler till Centrum som ligger på cykelavstånd från Välle Broar.

Närservice

Närmaste dagligvarubutik är Willys, Netto ligger också på bekvämt avstånd. I Teleborg Centrum och dess närområde finns köpcentrum, Teleborgshallen, Teleborgs kyrka, vårdcentral och TC som är en 7-9 skola. Furutåskolan är belägen i norra delen av Teleborg, Ljungfälleskolan ligger i södra delen av Teleborg båda skolorna är F-6 skola. Torpaskolan ligger i västra delen av Teleborg och är F-2 skola.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge