Snart
till salu

Bostadsrätt

Vikaholm

Ulla-Britt Söderlunds väg 28

4 RoK

107.7 m²

Modernt och rymligt parhus - granne med naturen - Rymlig trädgård med plats för lek och umgänge

Välkommen till en modern bostadsrättsvilla med naturnära läge på Vikaholm. Bostaden är uppförd (2017) i parhusform med uteplats på baksidan i soligt söderläge och naturen som närmsta granne. Interiört möts du av 107 rymliga kvadratmetrar med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum, allrum samt två bra dusch/badrum. Ljust, fräscht och hemtrevligt med fina ljusinsläpp. Bostaden har fräscha ekparkettgolv och vitmålade väggar. Rymlig trädgård och baksidan med plats för både umgänge, spring och lek!

Snabbfakta

Adress Ulla-Britt Söderlunds väg 28
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 1+2 av 2
Boarea 107.7 m² (föreningens information)
Avgift 5829 kr/mån Inklusive kallvatten och parkeringsplats. Exklusive el och uppvärmning
Dokument
Flippage
Bostadsbroschyr

Är detta ett boende för dig?

Det är inte helt klart när försäljningen ska ske men lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det är dags!
vår integritetspolicy

Mäklare

Alberto Johansson Alvarez

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 0705-28 20 81

Alberto Johansson Alvarez
Antal rum

4

Boarea

107.7 m²

Planlösning

Rymlig 4-rummare med kök och vardagsrum i öppen planlösning i entréplanet. På övervåningen finns den mer privata delen med tre sovrum och ett allrum/läshörna/kontor. Två fina wc/duschrum och ett snyggt kök från Vedum. Fina ytskikt med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Snygga vita raminnedörrar och trevlig takhöjd om 2,5 meter. Insynsskyddad trädgård på baksidan med en välvuxen häck. Gott om plats för lek och spring på baksidan i ett härligt söderläge.

ENTRÉPLAN
– Rymlig entré med avhängningsplats och skjutdörrsgarderob. Golv med klinker och vitmålade väggar.
– Förråd under trappan.
– WC/Dusch och tvättrum med grå plastmatta på golvet och väggar med vitt kakel. Tvättställskommod med skåp, spegelskåp, WC och duschhörna. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch (2017) med gråsvart laminatbänkskiva.
– Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Skåpsinredning med lantlig karaktär i form av vita mjukstängande spegellådor och luckor från Vedum och bänkskiva i träimitation. Kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och micro. (maskiner från Bosch 2017). Golv med ekparkett och vitmålade väggar.
– Vardagsrum med trevliga ljusinsläpp och plats för matplats och soffgrupp. Utgång till baksidans uteplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

ÖVRE PLAN
– Möblerbar hall passande för kontorshörna eller läshörna. Ekparkett och vitmålade väggar.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. En garderob.
– WC/Duschrum med gråmelerad plastmatta samt väggar med vitt kakel. Tvättställskommod, spegelskåp, WC, badkar och handdukstork.
– Rejäl och praktisk klädkammare.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. Snygg fönstersättning och bra ljusinsläpp från extra småfönster på gavelsidan. En garderob.
– Sovrum med fransk balkong. Golv med ekparkett och vitmålade väggar.

Bostadstyp

Marklägenhet i två plan i parhusform

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Energiprestanda

Ej utförd

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 7

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 7 består av 16 st. lägenheter, varav tio parhus och sex radhus, alla i två plan. 12 lägenheter om 4 rum och kök med en boarea om 107 m² samt 4 lägenheter om 5 rum och kök med en boarea om 120 m². Husen uppfördes 2017. Lägenheterna har tillhörande p-plats för biluppställning samt ett förråd.

Planerat underhåll:

2023 OVK-Besiktning
2027 Målning fasader, fönster samt
soprum.

När du köper en bostadsrätt skall du bli medlem i föreningen, vi hjälper till med medlemsansökan i samband med kontraktsskrivningen.

Driftkostnad

Uppvärmning: 14 040 kr/år

El: 6 780 kr/år

Summa: 20 820 kr/år

Övrigt

– Härlig uteplats med trädäck i soligt söderläge och utsikt mot naturen/skogen. Tomt med gräsmatta och avenbokshäck kring huset.
– Parkering i direkt anslutning till bostaden.
– Utvändigt vidbyggt förråd om ca 8 m².
– Miljöhus finns på gården.
– Internetanslutning via Wexnet (fiber). Fast kostnad 150 kr/månad samt egna avtal med leverantörer tillkommer. Nätverksuttag i alla rum.
– Bostaden stod färdig hösten 2017

Kommunikation

Vikaholm trafikeras av Länstrafiken linje 7. På södra Teleborg finns hållplatser för linje 1 och 5.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön lockar även med fiske och båtturer.

Närservice

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Sportfältet bedriver Växjö BK fotboll med stor ungdomsverksamhet. I Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Närliggande F-6-skolor är Torparskolan, Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum. En ny skola finns med i kommunens framtidsplaner.

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den. Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdet. Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar. Du som köpare har en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person och sätt dig in i föreningens ekonomi och stadgar. Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte. Vi erbjuder våra uppdragsgivare att annonsera på Hemnet, Sveriges största sajt för bostäder genom förmedling av ett annonserbjudande där Fastighetsmäklare Bergstrand AB erhåller administrationsersättning om 30% av bas-annonspriset. För tilläggsprodukterna utgår även provision på 20-40% av kostnaden för Hemnet Plus, Hemnet Premium, Raketen och Förnya annons (30-50% under 2023).

Läge