Tomt

Växjö

12825 m²

1 100 000 kr

Stor villatomt i lantlig idyll nära Växjö

Välkommen till Tegnaby – här finns möjlighet att skapa ditt drömhem i en lantlig och härlig miljö. Här finner du en fantastisk villatomt om hela 12 825 m², omgiven av lummig skog, öppna betesmarker och natursköna områden. En idyllisk plats för dig som söker ett lantligt boende nära Växjö. Tomten är inte bunden till någon hustillverkare, vilket ger dig friheten att bygga det hem du önskar. Välkommen att besöka tomten när det passar dig.

Snabbfakta

Adress
Område Växjö
Upplåtelseform Friköpt
Tomtarea 12825 m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Pris 1 100 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Johan Hammarström

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-5282090

Johan Hammarström
Taxeringskod

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde

383 000 kr

Tomtarea

12825 m²

Vatten/avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas

Allmänt

Tidigare beviljat förhandsbesked har gått ut. Bifogas under ”dokument” i informationssyfte.

Kommunikation

Allmänt

Tegnaby/Tofta är beläget cirka en mil söder om Växjö och erbjuder en naturskön miljö nära Tegnabysjön. I den västra delen av Tegnabysjön finns en badplats. I Tegnaby finns även Tegnaby Bygdegård, en lokal som går att hyra för olika evenemang såsom fester och möten. För mer information: https://tegnaby.se/. Närmaste skolan är Åryds Skola som är F-6-skola, där finns även förskola och fritids samt en filial till Växjö bibliotek.

Närservice

Övrigt

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren bestämmer vem han/hon vill sälja till och till vilket pris. Säljaren bestämmer i samråd med mäklaren om det skall vara budgivning och hur den i så fall ska gå till. Säljaren är aldrig juridiskt bunden av några överenskommelser beträffande budgivningen, utan kan när som helst ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den.

Samtliga bud dokumenteras med namn, telefonnummer och tidpunkt. Budgivningslistan lämnas till köpare och säljare vid tillträdesdagen.

Om bud inkommer till mäklaren efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som avgör om någon skall ges möjlighet att lägga ytterligare bud.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud på den bostad du vill köpa. Fastighetsmäklare Bergstrand kan hjälpa dig förmedla en personlig bankkontakt om du önskar. Vi hjälper även till med boendekostnadskalkyl om du önskar.

Enligt jordabalken har man som köpare en så kallad undersökningsplikt. Det innebär att du som köpare efter köpet inte kan göra gällande eventuella fel som borde ha upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden. Undersök därför bostaden noga innan köpet, gärna med hjälp av en sakkunnig person.

Fastighetsmäklare Bergstrand publicerar bostadens slutpris på Hemnet.se, vår hemsida samt i marknadsföringssyfte.

Mäklare Bergstrand AB erhåller en administrationsersättning om 600 kronor för varje annons som publiceras på Hemnet. Mäklarföretag kan välja att samarbeta med Hemnet i marknadsföringssyfte och förmedling av Hemnets tilläggsprodukter där mäklare förväntas ge råd och rekommendationer till bostadssäljaren om vilken eller vilka av Hemnets produkter som passar bäst utifrån tex marknadsförhållanden och kundens situation. För detta arbete utgår en provision på de produkter som bostadssäljaren köper av Hemnet. Nivån på provision beräknas kvartalsvis och kan variera mellan 0 och 30% beroende på andel annonser där bostadssäljaren har valt ett uppgraderat annonspaket på sin mäklares rekommendation.

Läge