personer har tittat på denna bostad

Bostadsrätt

Vikaholm

Ulla-Britt Söderlunds väg 24

4 RoK

107 m²

1 925 000 kr

Marklägenhet med naturnära läge


Marklägenhet i nyskick på Vikaholm. Ljust och fräscht med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Fint kök från Vedum och två bad- och duschrum. Uteplats med trätrall och en mindre trädgård i västerläge. Naturnära läge med både skog och sjö på promenadavstånd.

Snabbfakta

Adress Ulla-Britt Söderlunds väg 24
Område Vikaholm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Antal rum 4 + Kök
Våning 1.2 av 2
Boarea 107 m² (föreningens information)
Avgift 4948 kr/mån inkl. vatten, renhållning och p-plats, exkl. värme och el.
Tillträde 1 mars eller enligt ök
Pris 1 925 000 kr eller högstbjudande
Dokument

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning

Mäklare

Anna Storbjörk

Fastighetsmäklare

Maila mig

Mobil 070-528 20 85

Anna Storbjörk
Antal rum

4

Boarea

107 m²

Planlösning

Trivsam 4:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Behändigt med duschrum med tvättstuga på entréplan och badrum med badkar på övervåningen. På övre plan finns också tre sovrum, ett allrum samt ytterligare klädkammare. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

– Entré och hall med avhägningsmöjlighet för ytterkläder. Städskåp. Golv med ekparkett och vitmålade väggar. Fönster mot öster.
– Klädkammare och förråd under trappan.
– WC/Dusch och tvättrum, grå våtrumsmatta på golvet och väggar med vit våtrumsskiva. Tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, toalett och duschhörna med välvda glasdörrar, handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare 2017 (Bosch). Fönster mot öster.
– Kök med köksutrustning från 2017, kök från Vedum med vita släta luckor, arbetsbänkar med mörk laminatskiva, infälld diskho och induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kylskåp och frysskåp. Alla vitvaror i köket är från 2017 och rostfria.
– Vardagsrum och matrum i öppen planlösning med ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till uteplats och mindre behändig trädgård från vardagsrummet. Fönster och uteplats mot väster.

– Trappa upp till övre plan.
– Möblerbar arbets-/läshörna samt hall, ekparkett och vitmålade väggar. Fönster mot öster.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar, en garderob. Två fönster mot öster.
– Badrum med grå plastmatta och väggar med vit våtrumsskiva. Tvättställskommod, spegelskåp, toalett, handdukstork och snyggt badkar med lejontassar.
– Klädkammare.
– Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar, garderob och fint ljusinsläpp från två fönster mot väster.
– Sovrum med fransk balkong, golv med ekparkett och vitmålade väggar. Två fönster med fint ljusinsläpp mot väster.

Bostadstyp

Marklägenhet i två plan

Byggår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fönster

3-glas

Föreningens namn

Brf Vikaholms Allé 7

Allmänt

Brf Vikaholms Allé 7 består av 16 st lägenheter, varav tio parhus och sex radhus, alla i två plan. Lägenheterna har tillhörande p-plats för biluppställning samt ett förråd. 12 lägenheter om 4 rok med en boarea om 107 m² samt 4 lägenheter om 5 rok med en boarea om 120 m². Husen uppfördes 2017.

Driftkostnad

Uppvärmning: 8 200 kr/år

El: 5 900 kr/år

Summa: 14 100 kr/år

Övrigt

– Uteplats i västerläge med mindre tomt.
– Förråd och parkering i anslutning till lägenheten vilket gör att entrén blir mer privat, här finns också utrymme för skyddad uteplats i österläge. Förrådet är ca 8 kvm.
– Miljöhus finns på gården.
– Internetanslutning via Wexnet, fast kostnad om 150 kr samt egna avtal med leverantörer tillkommer.
– Vatten ingår men föreningen kommer att fördela den faktiska vattenförbrukningen på respektive lägenhet, med start senare i höst. Föreningen betalar den fasta kostnaden.
– Föreningen har beslutat om avgiftshöjning på 2% från och med 2020-01-01.

Kommunikation

Vikaholm trafikeras av Länstrafiken linje 9. På södra Teleborg finns hållplatser för linje 1 och 5.

Allmänt

Vikaholm är det nya bostadsområdet i Växjö som blir en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön lockar även med fiske och båtturer.

Närservice

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. På Sportfältet bedriver Växjö BK fotboll med stor ungdomsverksamhet. I Vikaholm finns en nybyggd förskola och här finns även en ny lekplats, Sagolandet. Här finns också en nyöppnad närbutik. En härlig plats för lek och äventyr och på vintern blir det ett perfekt ställe för pulkaåkning. Närliggande F-6-skolor är Torparskolan, Furutåskolan och Ljungfälleskolan samt högstadieskolan Teleborgs Centrum. En ny skola finns med i kommunens framtidsplaner.

Läge